Ugrás a navigációra

A Crazy Mamában voltunk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 1

Óévi hajcihő

Vendég: Gazdag Tibor - ének *
Bárány Tamás - szaxofon, fuvola # 

Gáz Boylers §

Idézek Vörös István fórumából(www.vorosistvan.hu): Hát igen, óvatosságra intő környék... A könnyem potyog, ha a tegnapi napra visszagondolok. :)

Leszálltunk a 3-as villamos végállomásán, léptünk kettőt és egyből külvárosi sötétben találtuk magunkat. Márti hozott térképet, de egyikünk se látta jól. Ő próbált tájékozódni, én meg embereket kérdezgetni. Először egy árust, aztán láttam hogy helybéli suhancok jönnek, szűk nekik a járda, őket is. El is irányítottak, teljesen jó szándékkal, teljesen ellenkező irányba...

Valami lakótelepen bolyongtunk, nagy házak közt, különböző karakterektől érdeklődtem, Márti a térképben bízott továbbra is. 

 

Végül egy kutyát sétáltató leány irányba fordított minket, azt mondta, menjünk az orrunk után, és szinte belefutunk majd a helybe, ami azért elég nehezen észrevehető. Mentünk az orrunk után engedelmesen, meg is lett a Gubacsi út 97., de az valami nagy hodály volt, nem a pub. Előtte a sarkon posztolt egy extrém öltözékű, kifinomult mozgású hölgy, végső elkeseredésemben hozzá fordultam útbaigazításért. Na Ő megmondta a frankót, köszönetet rebegtem, majd két méter után kitört belőlem a kacagás, hogy pont most nincsenek itt a Fiaim...

 

A hely tetszett, nagy színpad, tágas nézőtér, jó hangzás, de nekünk, vidékieknek a közlekedés eléggé problémás. A kiadós koncert azonban kárpótolt minden kényelmetlenségért és bizonytalanságért. Sok dalban működött közre nagy kedvencünk, Bárány Tomi, és a Sorozathős is nagyon beleillett a produkcióba. Anett annyi csörgő-börgőnek adott munkát, hogy nem tudta hova elhelyezni őket a feszített tempóban, ide, oda, le, fel pakolta, de még a két lába közé is szorította őket, hogy kéznél legyenek.

A Háromszögekben Pisti megmutatta nekünk a Valentin-napi ingét és kalapját, így az már akkor nem lesz olyan meglepetés.

A két legnagyobb kedvencem most két intró volt; az egyiket Pisti a Vihar előtt konferálta fel Fohász címmel, és azt mondta, hogy csak most az egyszer adja elő. Ne legyen így! Én szeretném még hallani... A másik intró pedig a Kié ez az ország előtt volt, ha jól emlékszem, azt is szeretném még sokszor-sokszor..

.Régi vágyam volt, hogy egyszer Pistiéknél is legyen unplugged-blokk, és most végre volt is, ha nem is ők adták elő, hanem a vendégzenekar. Az is vágyam volt, hogy Szitást egyszer bőgőn vagy akusztikus gitáron lássam játszani, és bizony az arab leplekbe burkolódzott vendégmuzsikusban őt sejkettem.Brutálisan jó volt ebben a változatban a Rázz fel Hédi, Attila pedig annyira, de annyira aranyos abban a szemüvegben, sapkában... És Tomi, meg Robi...

 

Nagyon szépen köszönöm a tegnapi estét Mindenkinek, akinek köze volt hozzá. :)
Persze az utolsó vonatot még autós segítséggel is éppen lekéstük, így csak taxival tudtunk hazajutni. De a buli színvonala, rendhagyósága kárpótolt rendesen...:))

BÚÉK Mindenkinek!

 

/www.vorosistvan.hu/

 

 

 

 

Helyszín

Crazy Mama
Budapest, IX. kerület,Gubacsi út 97
Magyarország
47° 26' 46.4028" N, 19° 5' 42.7812" E
HU


Main menu 2

Article | by Dr. Radut